Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Trek Super Commuter 8+ 11V, Viper red, Heren, H45 voor lengte: 150 - 155cm

Trek bikes

De Trek elektrische fiets en Trek stadsfiets

De Amerikaanse fietsproducent Trek bouwt fietsen die een leven lang meegaan. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige en vernieuwende onderdelen zoals OCLV-carbon frames en het  ABP-remsysteem. Trek stelt continu de grenzen ter discussie van wat er mogelijk is met een fiets. Bekijk en koop de innovatieve collectie sportieve Trek fietsen, e-bikes en stadsfietsen hier in de webshop!

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen. De actuele modellen zijn vrijwel altijd via de Bike Totaal winkel in uw buurt leverbaar. Ga voor meer informatie en de levertijd langs de winkel.  

Trek Super Commuter 8+

Trek Super Commuter 8+ 11V, Viper red, Heren, H45 voor lengte: 150 - 155cm

Over dit product

Hoogwaardig frame dat comfort en controle biedt, zelfs op hoge snelheden. Bosch Performance CX motor. In het frame geïntegreerde accu voor een modern uiterlijk en een ideale balans.

Vanaf € 4.499,00 (incl. servicepakket) Bekijk inhoud van het servicepakket Plaats in winkelwagen Normale levertijd 0-7 werkdagen, de verwachte levertermijn wordt door de winkel aan u bevestigd. Fietsen leveren wij bij voorkeur alleen via onze winkels omdat wij deze voor u op maat willen afmonteren en rijklaar maken. Verzending is in overleg mogelijk.

Servicepakket

Inhoud van het servicepakket voor deze fiets zoals beschikbaar bij Bike Totaal Hol (wijzig winkel)

Serviceoverzicht

5 jaar garantiepakket

Adviesgesprek € 83 € 0
Proefrit € 28 € 0
Zadelmeting € 28 € 0
Fietsmeting € 28 € 0
Rijklaar maken € 55 € 0
Servicebeurt 1 € 55 € 0
Servicebeurt 2 € 55 € 0
Servicebeurt 3 € 55 € 30
Servicebeurt 4 € 55 € 44
Onderhoudsbeurt € 55 € 55
Onderhoudsbeurt € 55 € 55
Vijf jaar garantie € 189 € 0
Registreren E-Bike € 25 € 0
Software update € 35 € 0
Elektrische leenfiets € 20 € 0
Inruilen mogelijk nee ja
Snelle reparatieservice nee ja
Gratis montage accessoires nee ja
Zadel omruilservice nee ja
Totale waarde € 817 € 184
Voordeel met servicepakket: "5 jaar garantiepakket" € 633

In onze winkel kunnen wij u meer vertellen over onze andere servicepakketten. Uw keuze bepaalt de prijs!

Specificaties:

Plaats van de motor:
midden
Frame:
Heren
Versnellingen:
11
Framehoogte heren:
45,50,55,60
Wielmaat:
26
Maat:
H45
Kleur:
Viper red
Basiskleur:
Rood
Kleuren heren:
Viper red
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een reactie
Plaats een review

Trek Super Commuter 8+

Trek Super Commuter 8+ 11V, Viper red, Heren, H45 voor lengte: 150 - 155cm

Hoogwaardig frame dat comfort en controle biedt, zelfs op hoge snelheden. Bosch Performance CX motor. In het frame geïntegreerde accu voor een modern uiterlijk en een ideale balans.

Plaats van de motor:
midden
Frame:
Heren
Versnellingen:
11
Framehoogte heren:
45,50,55,60
Wielmaat:
26
Kleur:
Viper red
Basiskleur2:
H45
Kleuren heren:
Viper red

Trek fietsen: nu wordt het echt leuk

Come Ride With Us!

Trek Bicycle Corporation is de grootste producent van fietsen in de Verenigde Staten. Dick Burke, oprichter van Trek bikes, overtuigt in 1976 zijn partner Bevil Hogg van de merknaam Trek. Burke: "Trek roept een mooi beeld op van reizen en avontuur. Die reisgedachte moeten we in ons voordeel gebruiken." En dat is het startpunt van het fietsenmerk. In een rode schuur in Wisconsin begonnen ze met 5 man sterk de productie van hun fietsen van uitzonderlijk goede kwaliteit. Trek brak met de "traditie" dat alleen Europese fietsfabrikanten goede fietsen konden bouwen. Elke bocht in het frame en elke lasnaad in een Trek fiets wordt met een bepaald doel gemaakt. Tegenwoordig is de schaal van productie van fietsen bij Trek ontzettend gegroeid, maar iedere fiets blijft een eerbetoon aan het vakmanschap en doorzettingsvermogen van die tijd. 

Trek fietsen

Trek is tegenwoordig een van de meest veelzijdige fietsmerken. Ze maken mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen en stadsfietsen. Het meest populaire model stadfiets is de Trek L100. Deze allround fiets is zowel geschikt is voor lange als korte ritten. Liever iets meer comfort? Dan is de Trek L300 met verende voorvork en geveerde zadelpen perfect voor langere fietsritten. De meeste fietsen van dit fietsmerk zijn te krijgen als Trek damesfiets en als Trek herenfiets.

Liever een elektrische fiets van Trek? Dan kunt u kijken naar de Trek TM2+, Trek LM2+ Trek UM4+. De namen lijken wellicht erg ingewikkeld, maar zijn afkortingen van Trekking Model, Leisure Model en Urban Model. U kunt bij één van de ± 100 Bike Totaal winkels die aangeschreven staat als Trek dealer een proefrit aanvragen op een van de Trek ebikes. 

Voor de sportieve fietser

Naast e-bikes, maakt Trek ook sportieve fietsen. U kunt bij Bike Totaal o.a. terecht voor een:

Bij Bike Totaal winkels met een Trek dealerschap kunt u ook de Trek Domane, Trek X Caliber 9Trek Emonda en de Trek Madone kopen. Als u uw Trek mountainbike of racefiets registreert bij Trek Care zorgt u ervoor dat het geen probleem is als u onderdelen van deze fietsen beschadigt. Vraag uw Bike Totaal vakman naar meer informatie. Hij of zij kan u vertellen hoe u uw racefiets of mountainbike het beste onderhoudt en verzekert. Ride bikes. Have fun. Feel good! 

Trek dealer

Trek fietsen en e bikes zijn regelmatig in de aanbieding, dus houd onze folder in de gaten! Twijfelt u nog over de juiste Trek fiets? Ga dan langs bij de Bike Totaal vakman met een Trek-dealerschap. Zij helpen u graag, door een proefrit te regelen bijvoorbeeld!

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen